Social media

Hagelandse Academie Voor Beeldende Kunst afstudeerprojecten tentoonstelling

De Hagelandse Academie voor Beeldende Kunst stelt de afstudeerprojecten van de studenten Hogere Graad tentoon in de kloostergangen. U krijgt een selectie van de werken te zien die de vijfdejaarsstudenten van de ateliers Tekenkunst, Schilderkunst, Grafiek, Keramiek, Monumentale Kunst, Kant en Beeldhouwkunst het voorbije academiejaar gemaakt hebben. De Hagelandse Academie voor Beeldende Kunst ...
De Hagelandse Academie voor Beeldende Kunst stelt de afstudeerprojecten van de studenten Hogere Graad tentoon in de kloostergangen. U krijgt een selectie van de werken te zien die de vijfdejaarsstudenten van de ateliers Tekenkunst, Schilderkunst, Grafiek, Keramiek, Monumentale Kunst, Kant en Beeldhouwkunst het voorbije academiejaar gemaakt hebben.

De Hagelandse Academie voor Beeldende Kunst stelt de afstudeerprojecten van de studenten Hogere Graad tentoon in de kloostergangen. U krijgt een selectie van de werken te zien die de vijfdejaarsstudenten van de ateliers Tekenkunst, Schilderkunst, Grafiek, Keramiek, Monumentale Kunst, Kant en Beeldhouwkunst het voorbije academiejaar gemaakt hebben.

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Organisatie

CC Het Gasthuis Aarschot

Filter op categorie