Infomoment volwassenonderwijs en tweedekansonderwijs cvo volt campus Aarschot/Haacht

Cvo volt biedt zowel losse cursussen als volledige opleidingen aan, op maat gemaakt en aangepast aan jouw leven. De combinatie met je werk is perfect haalbaar. Zo bieden we ook heel wat modules aan in afstandsonderwijs, zodat je vanuit je eigen woonkamer en in je eigen tijd kan leren. Als centrum voor volwassenenonderwijs organiseren wij cursussen en opleidingen, gesubsidieerd en erken...
Cvo volt biedt zowel losse cursussen als volledige opleidingen aan, op maat gemaakt en aangepast aan jouw leven. De combinatie met je werk is perfect haalbaar. Zo bieden we ook heel wat modules aan in afstandsonderwijs, zodat je vanuit je eigen woonkamer en in je eigen tijd kan leren.

Als centrum voor volwassenenonderwijs organiseren wij cursussen en opleidingen, gesubsidieerd en erkend door het Ministerie van Onderwijs. Dit wil zeggen dat we ons moeten houden aan goedgekeurde leerplannen, je kan aan een voordeliger tarief les volgen en je krijgt na het succesvol beƫindigen van je cursus of opleiding een officieel erkend (deel)certificaat.

Ben je 18 of ouder en ben je op zoek naar een diploma secundair onderwijs? Wil je graag je eigen accenten leggen en hou je van een volwassen aanpak? Behaal bij ons je diploma secundair! Wij werken samen met jou een traject met begeleiding op maat uit.

Infomomenten-> Check zeker https://www.cvovolt.be/infomomenten , sommige afdelingen werken op afspraak of online

Info

Wanneer

Waar

Cvo volt centrum voor volwassenenonderwijs

Organisatie

Cvo volt centrum voor volwassenenonderwijs, School of onderwijscentrum - hoofdzetel

Filter op categorie