Dit is een UiTPAS evenement. Along Comes Mary (Trio) - Parkgasten

Met een lading 45-toerenplaten van vergeten, half vergeten en onvergetelijke artiesten tovert Along Comes Mary het stadspark van Aarschot om tot het gezelligste salon waarin nostalgie en intimiteit centraal staan.  Een perfecte mix van jukeboxhits, tegelplakkers en die single waar-net-dat-tikje-meer-stof-op-lag wordt je voorgeschoteld voor een show vol luister- en kijkgenot. Z...
Met een lading 45-toerenplaten van vergeten, half vergeten en onvergetelijke artiesten tovert Along Comes Mary het stadspark van Aarschot om tot het gezelligste salon waarin nostalgie en intimiteit centraal staan.  


Een perfecte mix van jukeboxhits, tegelplakkers en die single waar-net-dat-tikje-meer-stof-op-lag wordt je voorgeschoteld voor een show vol luister- en kijkgenot.


Zo komen onvolprezen artiesten als Lee Hazlewood en Irma Thomas aan bod, evenals gevierde kleppers als Brenda Lee, Ray Charles en Elvis Presley. Een magische voorstelling waarbij je wordt meegezogen in een muzikale trip doorheen het tijdperk waarin je platenspeler nog op volle toeren draaide.

Info

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Kansentarief voor UiTPAS Aarschot: € 2,0

Organisatie

CC Het Gasthuis

Filter op categorie