Dit is een UiTPAS evenement. Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be! Op stap met Max en Mya

Is jouw kind een kleine creatieveling die houdt van zingen, muziek maken of toneel spelen? Kom dan mee 'op stap met Max en Mya'. Vanaf zaterdag 12 juni kan je gratis deelnemen aan een toffe wandeling met een knotsgek luisterverhaal in de omgeving van de academie (HAMW). Max en Mya gaan op speurtocht naar hun artistieke talent. Onderweg ontdekken ze niet alleen vele instrumenten, maar ze...
Is jouw kind een kleine creatieveling die houdt van zingen, muziek maken of toneel spelen? Kom dan mee 'op stap met Max en Mya'. Vanaf zaterdag 12 juni kan je gratis deelnemen aan een toffe wandeling met een knotsgek luisterverhaal in de omgeving van de academie (HAMW).

Max en Mya gaan op speurtocht naar hun artistieke talent. Onderweg ontdekken ze niet alleen vele instrumenten, maar ze ontmoeten ook vreemde figuren en ze worden voor een groot raadsel gesteld. Ontdek samen met je kind de geheimen en het aanbod van de academie!

De activiteit is gratis en bedoeld voor kinderen van 5 - 9 jaar. De wandeling is buggyproof. Voor het luisterverhaal en de wandeling trek je best 1,5 uur uit.

Registreer je op www.hamw.be om de wandelroute alvast te downloaden. Op het parcours zijn kaartjes met QR-code voorzien om het verhaal te beluisteren.

Info

Wanneer

Prijs

Gratis
Kansentarief voor UiTPAS Aarschot: € 0,0

Tickets

Organisatie

Hagelandse academie voor Muziek en Woord

Filter op categorie