Dit is een UiTPAS evenement. Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be! Sportkamp ballen en shooters

Ben je een echte omnisporter en hou je van actiespelen zoals lasershooting, boogschieten, tikspelen, parachutespelen, … schrijf je dan snel in voor dit sportkamp, waar “fun” en “bewegen” centraal staan. Er zullen naast onze actiespelen, ook verschillende sporten met bal aangeboden worden zoals basket, hockey, New Games, tikspelen, handbal en Soccer-Pal. De kinderen leren op een speelse m...
Ben je een echte omnisporter en hou je van actiespelen zoals lasershooting, boogschieten, tikspelen, parachutespelen, … schrijf je dan snel in voor dit sportkamp, waar “fun” en “bewegen” centraal staan.
Er zullen naast onze actiespelen, ook verschillende sporten met bal aangeboden worden zoals basket, hockey, New Games, tikspelen, handbal en Soccer-Pal.
De kinderen leren op een speelse manier andere sporten kennen verbeteren onder andere de oog-voetcoördinatie, snelheid en balvaardigheid. Op de laatste dag sluiten we het sportkamp af met een diploma-uitreiking en surpriseshow om 11u30 voor alle ouders en vrienden die willen komen kijken.
Er is opvang van 8u tot 9u.

Info

Wanneer

Prijs

€ 55,00
Kansentarief voor UiTPAS Aarschot: € 11,0

Waar

Sportcentrum Demervallei

Tickets

Organisatie

Sportcentrum Demervallei

Filter op categorie