Dit is een UiTPAS evenement. Ta Ta Ta Taaa ! - Astrid Stockman en Liesbeth Vos

Voor senioren en hun familie. Een concert-conférence met een humoristische kijk op Beethoven Ludwig van Beethoven: wie kent hem niet? Het miskende genie, de knorrige componist, de onbegrepen kluizenaar... Stokman en Vos gaan met veel zwier de ontmoeting met deze meester aan en ontdekken een heel andere man dan verwacht. Een onverbeterlijke grappenmaker, een lustige caféganger en een e...
Voor senioren en hun familie. Een concert-conférence met een humoristische kijk op Beethoven

Ludwig van Beethoven: wie kent hem niet? Het miskende genie, de knorrige componist, de onbegrepen kluizenaar... 

Stokman en Vos gaan met veel zwier de ontmoeting met deze meester aan en ontdekken een heel andere man dan verwacht. Een onverbeterlijke grappenmaker, een lustige caféganger en een echte dierenvriend. 

We horen onder andere zijn "Vlooienlied" en een "Elegie voor de dood van een poedel", gebracht op de gekende humoristische Stokman-en-Vos-manier. Zelfs Clouseau, Vof de Kunst en Benny Neyman passeren even de revue, alsook Elise (waarvoor Beethoven een van zijn mooiste werken schreef) en de "Ode aan de vreugde". Eén ding is zeker: Ludwig zal nooit meer dezelfde zijn. 

Dit programma ging in première in het Provinciehuis van Antwerpen en werd meermaals in culturele centra én op locatie geprogrammeerd door het Festival van Vlaanderen Mechelen.

Stokman en Vos zijn Astrid Stockman en Liesbeth Devos, twee topsopranen van bij ons, die hun publiek moeiteloos weten te charmeren. Ze laten zich daarbij begeleiden door accordeonist Stijn Bettens. Ze spelen zowel in ontmoetings- en cultuurcentra als in dienstencentra en woonzorgcentra.

Info

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Vriendenprijs 20/21 - 12,00 euro
Kansentarief voor UiTPAS Aarschot: € 3,0

Organisatie

CC Het Gasthuis

Filter op categorie