Dit is een UiTPAS evenement. Uit volle borst - Fien Verbeke & Rémi Decker

"Kinderen: willen jullie graag je papa, mama, oma, opa, nonkel, tante... aan het zingen krijgen?" "Papa's, mama's... zingen jullie graag en willen jullie dit graag delen met jullie kind(eren)? Maar weten jullie misschien niet hoe eraan te beginnen?" Tijdens deze workshop gaan we het gewoon doen: jong en oud zingen samen! Bekende en minder bekende kinderliedjes met expressie, beweging en...
"Kinderen: willen jullie graag je papa, mama, oma, opa, nonkel, tante... aan het zingen krijgen?" "Papa's, mama's... zingen jullie graag en willen jullie dit graag delen met jullie kind(eren)? Maar weten jullie misschien niet hoe eraan te beginnen?"

Tijdens deze workshop gaan we het gewoon doen: jong en oud zingen samen! Bekende en minder bekende kinderliedjes met expressie, beweging en misschien instrumentjes! Want wie weet zijn er ouders die een instrument bespelen en dit graag meebrengen.

En als kers op de taart sluiten we af tijdens het verjaardagsweekend van CC Gasthuis op 23 mei met een optredentje. Klinkt het niet als muziek in de oren?

De workshop wordt begeleid door Fien Verbeke, muziektherapeute en pedagoge en Rémi Decker, muzikale duizendpoot.

Info

Wanneer

Prijs

€ 75,00
Kansentarief voor UiTPAS Aarschot: € 15,0

Waar

Organisatie

CC Het Gasthuis

Filter op categorie