Elke wijnboer - traditioneel of hypermodern - keert dezer dagen terug naar de basis: een goede oogst begint bij een gezonde druivelaar en die heeft dan weer baat bij een ondergrond die léeft! Wat maakt een wijn juist biologisch en wordt elke wijn plantaardig geproduceerd?
We proeven deze avond een reeks biologische - al dan niet plantaardige - wijnen en ontdekken de unieke smaak van enk...
Elke wijnboer - traditioneel of hypermodern - keert dezer dagen terug naar de basis: een goede oogst begint bij een gezonde druivelaar en die heeft dan weer baat bij een ondergrond die léeft! Wat maakt een wijn juist biologisch en wordt elke wijn plantaardig geproduceerd?
We proeven deze avond een reeks biologische - al dan niet plantaardige - wijnen en ontdekken de unieke smaak van enkele natuurwijnen.
Voor kritische geesten en bio-logische denkers. Een avond vol weetjes en lekkers, laat je verrassen!
We proeven deze avond een reeks biologische - al dan niet plantaardige - wijnen en ontdekken de unieke smaak van enkele natuurwijnen.
Voor kritische geesten en bio-logische denkers. Een avond vol weetjes en lekkers, laat je verrassen!
Info
Wanneer
- vr 5 maart 2021 van 19.30 tot 22 uur
Prijs
€ 30,00
Kansentarief voor UiTPAS Aarschot: € 6,0
Waar
CC Het Gasthuis
Organisatie
CC Het Gasthuis