Dit is een UiTPAS evenement. Pekee-Nuee-Nuee - Les Ombres Portées

Schaduw-en muziektheater op zijn best. In het donker licht een mysterieuze doos op, machines komen tot leven. Een ontdekkingsreiziger, een visser en een muzikant vertrekken op een tocht over de oceaan, gedreven door een onzekere zoektocht. Hun lotsbestemmingen doorkruisen elkaar in de mysterieuze diepten van de zee.  Deze avonturen spelen zich af in een schaduwtheater, een oplicht...
Schaduw-en muziektheater op zijn best.

In het donker licht een mysterieuze doos op, machines komen tot leven. Een ontdekkingsreiziger, een visser en een muzikant vertrekken op een tocht over de oceaan, gedreven door een onzekere zoektocht. Hun lotsbestemmingen doorkruisen elkaar in de mysterieuze diepten van de zee.  

Deze avonturen spelen zich af in een schaduwtheater, een oplichtend venster waarin zich een spel ontplooit van veranderingen, reflecties en transparantie. Peekee-Nuee-nuee is een dromerig en muzikaal spektakel waarbij elke scène zich ontplooit tot een frêle tableau vivant, een wereld in zwart en wit maar waarvan je de duizenden kleuren kunt raden.

Info

Wanneer

Prijs

€ 14,00
-12 jaar - 6,00 euro
Kansentarief voor UiTPAS Aarschot: € 2,8

Organisatie

CC Het Gasthuis

Filter op categorie