Dit is een UiTPAS evenement. En daarna ga ik vissen - Johan Verminnen

Johan Verminnen is onmiskenbaar een coryfee van het Nederlandstalige luisterlied. In 2021 wordt hij zeventig jaar en dat vieren we in stijl met de smaakvolle theatertournee En daarna ga ik vissen, , naar het gelijknamig studio-album (oktober 2019). Samen met zijn nieuwe uitstekende begeleidingsband verwent hij -op zijn eigen gevoelige manier- het publiek met maar liefst veertien nieuwe ...
Dit evenement is wellicht geannuleerd omwille van preventieve coronamaatregelen
Johan Verminnen is onmiskenbaar een coryfee van het Nederlandstalige luisterlied. In 2021 wordt hij zeventig jaar en dat vieren we in stijl met de smaakvolle theatertournee En daarna ga ik vissen, , naar het gelijknamig studio-album (oktober 2019).

Samen met zijn nieuwe uitstekende begeleidingsband verwent hij -op zijn eigen gevoelige manier- het publiek met maar liefst veertien nieuwe songs.

Dat Johan Verminnen muzikaal van alle markten thuis is, is geweten, maar heeft u hem al eens horen rappen?! Of zou u hem eens graag vol emotie een alternatief volkslied willen zien opvoeren, een lied dat wellicht nooit door de Rode Duivels zal gezongen worden?!

In de voorstelling En daarna ga ik vissen krijgt u een verrassende, pure en gevarieerde Verminnen te zien. Naast nieuwe composities brengt hij ook werk uit zijn rijkgevulde oeuvre vol klassiekers zoals daar zijn "Laat me nu toch niet alleen", "Brussel", "Mooie Dagen", "Ik wil de wereld zien", "Rue des Bouchers" en "Zingen tot morgenvroeg".

"Langzaam maar zeker haalt de tijd mij in, ik besef dat je niets kan vasthouden, toch probeer ik dat met mijn liedjes." Het verhaal van de zanger, die nu al vijftig jaar op de planken staat, gaat gewoon verder. Stel het vissen nog maar uit Johan!

Info

Wanneer

Prijs

€ 20,00
Vriendenprijs 20/21 - 16,00 euro
Kansentarief voor UiTPAS Aarschot: € 4,0

Organisatie

CC Het Gasthuis

Filter op categorie