Het circus Pepino komt naar Aarschot !

Circus Pepino geeft een leuke voorstelling met veel diertjes. Het is een eenvoudig traditioneel circusprogramma. Er zijn pony's, een kameel, clowns, jongleurs, acrobaten enz. te zien. De toegangsprijzen zijn zeer sociaal: banken 10 euro, stoelen 15 euro zowel voor kinderen (vanaf 2 jaar) als volwassenen. U kan uw tickets kopen aan de kassa. Is er niemand in de kassa aanwezig, mag u na...
Circus Pepino geeft een leuke voorstelling met veel diertjes. Het is een eenvoudig traditioneel circusprogramma. Er zijn pony's, een kameel, clowns, jongleurs, acrobaten enz. te zien.
De toegangsprijzen zijn zeer sociaal: banken 10 euro, stoelen 15 euro zowel voor kinderen (vanaf 2 jaar) als volwassenen.
U kan uw tickets kopen aan de kassa. Is er niemand in de kassa aanwezig, mag u naar de grote witte woonwagen gaan om uw tickets te kopen. Er zal gevraagd worden om uw contactgegevens te noteren.
Gelieve tijdens jullie bezoek voldoende afstand te houden en op jullie plaats te blijven zitten. Ook tijdens de korte pauze. Een mondmasker vanaf 12 jaar is verplicht.
Heeft u verder nog vragen, dan kan u ons via e-mail: circuspepino@hotmail.com of telefonisch 0479/13.19.08 bereiken.
De dagen en uren van de voorstellingen zijn correct op de publiciteitsborden in de gemeente of aan de kassa van ons circus.

Info

Wanneer

Prijs

€ 10,00
stoelen - 15,00 euro

Waar

sport-en speelpleinen Bekaf

Organisatie

Circus Pepino