De Theaterbende

De Theaterbende Vermist Mensen worden dagelijks vermist. Van straatlopers, prostituees… tot uw eigen dochter. En dan staan ze daar, de aasgieren. Met glimmende ogen wachten ze tot hun prooi voor de deur staat. Wachtend op dat ene stukje mensenvlees, op een sappig verhaal dat voorpaginanieuws oplevert. Het liefst dringen ze door tot in je huis. Tot in je leefwereld. Ze zullen niet opgev...
De Theaterbende
Vermist

Mensen worden dagelijks vermist. Van straatlopers, prostituees… tot uw eigen dochter. En dan staan ze daar, de aasgieren. Met glimmende ogen wachten ze tot hun prooi voor de deur staat. Wachtend op dat ene stukje mensenvlees, op een sappig verhaal dat voorpaginanieuws oplevert. Het liefst dringen ze door tot in je huis. Tot in je leefwereld. Ze zullen niet opgeven totdat ze er deel van uitmaken. En dan… ben je besmet. Besmet met het mediavirus. Kan je niet meer zonder de aandacht. Kan je niet meer zonder 'de stichting'… Je voelt het eerst voorzichtig kruipen onder je huid. Langzaam maar zeker neemt het je leven over. Je ziet de donaties binnenkomen, je telt het geld en je houdt het verhaal levend. Je ziet zelfs een kans op een politieke carrière. Je houdt er jezelf stevig aan vast, als een hond aan zijn kluif.


Walter van den Broeck schrijft over dit thema met een heel satirische pen. Het resultaat is een wrange komediethriller met een venijnige ondertoon. In een regie van Davy Leers brengt 'De Theaterbende' voor u hun eerste stuk op een niet-alledaags schoteltje en slorpen ze u mee in een beklijvend verhaal. Een verhaal dat het voorpaginanieuws haalt. 

Info

Wanneer

Organisatie

Het Gasthuis

Filter op categorie