Clara Evens

Classy Sundays Clara Evens Classy Sundays viert zijn vijfde editie! Ook dit jaar zullen er heel wat topmuzikanten uit binnen- en buitenland de revue passeren en parels uit het kamermuziekrepertoire brengen. Het is klassieke muziek, classy en stijlvol, maar ook zondag, gezellig en warm. Dé perfecte gelegenheid om je knusjes in de zetel van de concertzaal te nestelen en je te laten verwe...
Classy Sundays
Clara Evens

Classy Sundays viert zijn vijfde editie! Ook dit jaar zullen er heel wat topmuzikanten uit binnen- en buitenland de revue passeren en parels uit het kamermuziekrepertoire brengen. Het is klassieke muziek, classy en stijlvol, maar ook zondag, gezellig en warm. Dé perfecte gelegenheid om je knusjes in de zetel van de concertzaal te nestelen en je te laten verwennen.


Artistiek leidster Clara Evens stelt zoals elk jaar vier gevarieerde en uitdagende programma's samen. Heb je een opwarmertje nodig? Kom dan zeker naar het openingsconcert in het gezellige Aarschotse stadspark op zondag 27 september om 11u00. Daarnaast is het ook voor de eerste keer de beurt aan Classy Sundays Family: een concert op maat van de hele familie op zondag 29 november om 15u00.

Info

Wanneer

Prijs

€ 14,00

Organisatie

Het Gasthuis

Filter op categorie