Beiaard + concert met

Geniet van de muziek van de beiaard en geniet van het gezellig samenzijn met een hapje. De dienst toerisme van de stad Aarschot organiseert in samenwerking met het beiaardcomité twee beiaard-plus concerten in de zomer van 2020. De Vredesbeiaard van Aarschot, die live bespeeld zal worden, zal extra omkaderd worden door een jonge koperblazer. De luisteraars, die uiteraard beneden aan de kerk ...
Geniet van de muziek van de beiaard en geniet van het gezellig samenzijn met een hapje.

De dienst toerisme van de stad Aarschot organiseert in samenwerking met het beiaardcomité twee beiaard-plus concerten in de zomer van 2020. De Vredesbeiaard van Aarschot, die live bespeeld zal worden, zal extra omkaderd worden door een jonge koperblazer. De luisteraars, die uiteraard beneden aan de kerk zullen plaats nemen, worden extra verwend want ze krijgen twee muzikanten aan het werk te zien. Vandaar de verklaring voor de benaming van de beiaard-plus concerten. De concerten zullen doorgaan op zondag 9 augustus en zaterdag 15 augustus, telkens om 20u00.


 


Naast de beiaardiers Auke De Boer (9 augustus) en Jo Haazen uit Dokkum (15 augustus) zal een koperblazer beide zondagavonden opwaarderen tot twee mooie beiaard-plus concerten. Meer details volgen op de website van de stad. Dienst toerisme van Aarschot is fier om deze nieuwe activiteit aan te bieden en zorgt tevens voor de omkadering en promotie van de concerten. De praktische uitwerking van het concert zal uitgevoerd worden in overeenstemming met de aanbevelingen die op dat ogenblik geldig zullen zijn in het kader van de veiligheidsvoorschriften m.b.t. de corona-crisis.

Info

Wanneer

Organisatie

Het Gasthuis

Filter op categorie