Fotomarathon Aarschot

Fotoclub Clickshot Aarschot organiseert op 29 augustus voor de 2e keer een fotomarathon. Een fotomarathon is een fotowedstrijd waarbij de deelnemers thema's krijgen, die ze naar eigen inzicht binnen een bepaalde tijd tijdens een wandeling van ongeveer 6km creatief met hun digitaal fototoestel moeten realiseren. We starten en eindigen aan huis Theyskens (Tieltseweg 1, 3202 Rillaar). De thema's ...
Fotoclub Clickshot Aarschot organiseert op 29 augustus voor de 2e keer een fotomarathon. Een fotomarathon is een fotowedstrijd waarbij de deelnemers thema's krijgen, die ze naar eigen inzicht binnen een bepaalde tijd tijdens een wandeling van ongeveer 6km creatief met hun digitaal fototoestel moeten realiseren.

We starten en eindigen aan huis Theyskens (Tieltseweg 1, 3202 Rillaar). De thema's en tussenlocaties worden ter plaatse meegedeeld. Meer informatie waaronder mogelijkheid tot inschrijvingen en het reglement zijn terug te vinden op de website van de fotomarathon (http://www.fotomarathon-aarschot.be/).

Inschrijvingsgeld bedraagt €5 per persoon. Opgelet: vooraf online inschrijven is verplicht.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €

Organisatie

Fotoclub Clickshot Aarschot

Filter op categorie