Klinker zomertour: Gelrode

Klinker zomertour! Tijdens de zomervakantie zal Jeugdcentrum De Klinker om de twee weken op vrijdag neerstrijken in één van de deelgemeenten van Aarschot. We komen natuurlijk niet met lege handen. We nemen een pannaveld, een hoop spelmateriaal, springkastelen en animatoren mee en we hopen er een onvergetelijke dag van te maken. Aanbod Klinker zomertour - Triostreet: Ons jaarlijks ...
Klinker zomertour!

Tijdens de zomervakantie zal Jeugdcentrum De Klinker om de twee weken op vrijdag neerstrijken in één van de deelgemeenten van Aarschot. We komen natuurlijk niet met lege handen. We nemen een pannaveld, een hoop spelmateriaal, springkastelen en animatoren mee en we hopen er een onvergetelijke dag van te maken.

Aanbod Klinker zomertour

- Triostreet: Ons jaarlijks straatvoetbaaltoernooi in zomereditie! Laat je skills zien in ons pannaveld en help je team naar de overwinning!

- Kinderanimatie: springkastelen, volksspelen, een circusworkshop, speelkoffers, waterspelen,… Noem maar op. Kinderen: tijd om jullie uit te leven!

- Een streepje muziek: ben jij een jonge dj en woon je in een van de deelgemeenten waar onze Klinker zomertour neerstrijkt? Laat ons dan iets weten via facebook messenger! We geven lokale dj's graag de kans om aan de draaitafel te staan.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Organisatie

JC De Klinker

Filter op categorie