Auteurslezing Tine Bergen - onder voorbehoud

Op dinsdag 22 september om 19u30 zal Tine Bergen de bibliotheek bezoeken en onder andere haar boek Koekoeksjong bespreken. Tine Bergen (1981) studeerde Germaanse talen en antropologie. Mensen en verhalen vormen de rode draad in haar leven. Ze is in het bijzonder geboeid door hoe verhalen kunnen 'binden' en 'helen'. Tine schrijft niet alleen jeugdboeken, maar ook fictie en non-fictie voor ...
Op dinsdag 22 september om 19u30 zal Tine Bergen de bibliotheek bezoeken en onder andere haar boek Koekoeksjong bespreken.

Tine Bergen (1981) studeerde Germaanse talen en antropologie. Mensen en verhalen vormen de rode draad in haar leven. Ze is in het bijzonder geboeid door hoe verhalen kunnen 'binden' en 'helen'. Tine schrijft niet alleen jeugdboeken, maar ook fictie en non-fictie voor volwassenen, en is ook aan de slag als freelance journalist. Centraal in haar boeken staan het maken van keuzes en de doorwerking van het verleden in het heden.


Op dinsdag 22 september om 19u30 zal Tine Bergen de bibliotheek bezoeken en onder andere haar boek Koekoeksjong bespreken. Deze lezing sluit aan bij de leesclub van 14 september. Alle geïnteresseerden zijn echter van harte welkom.


Deze lezing wordt gesubsidieerd door het Vlaams Fonds der Letteren

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Organisatie

Het Gasthuis

Filter op categorie