Social media

Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be! Sportkamp Twirling

Dit is een UiTPAS evenement.
Drie dagen twirling, afgewisseld met leuke dansmomenten. Er is initiatie voor meisjes en jongens die nog geen ervaring hebben met een baton. Kinderen die al twirlen zijn welkom om hun vaardigheden bij te schaven en samen met de andere twirlers leuke en leerrijke momenten te beleven. Water en versnaperingen worden gratis voorzien. Op de laatste dag is er om 15u30 een toonmoment voor ouders, ...
Drie dagen twirling, afgewisseld met leuke dansmomenten. Er is initiatie voor meisjes en jongens die nog geen ervaring hebben met een baton. Kinderen die al twirlen zijn welkom om hun vaardigheden bij te schaven en samen met de andere twirlers leuke en leerrijke momenten te beleven.
Water en versnaperingen worden gratis voorzien. Op de laatste dag is er om 15u30 een toonmoment voor ouders, familie en vrienden, nadien krijgt iedereen een leuke foto mee als herinnering aan het twirlkamp.
Ook kinderen met een beperking zijn welkom.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 45,00
Basistarief: 45,00 €
Kansentarief voor UiTPAS Aarschot: € 9,0

Waar

Sportcentrum Demervallei

Organisatie

Sportcentrum Demervallei

Filter op categorie

Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Venster sluiten

De federale overheid en de stad Aarschot nemen maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen blijven ten minste tot en met 5 april van kracht.

Meer informatie