Social media

Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be! Sportkamp Schermen

Dit is een UiTPAS evenement.
Er wordt aangeleerd hoe je met de degen op een sportieve en verstandige manier je tegenstander probeert te verslaan. We leren je op een snelle wijze aanvallen en verdedigen om in een sportief duel te treffen zonder zelf geraakt te worden. Je leert op het sportkamp de basishouding en technieken om uiteindelijk echt te kunnen schermen. Schermen is één van de oudste Olympische sporten!
Er wordt aangeleerd hoe je met de degen op een sportieve en verstandige manier je tegenstander probeert te verslaan. We leren je op een snelle wijze aanvallen en verdedigen om in een sportief duel te treffen zonder zelf geraakt te worden. Je leert op het sportkamp de basishouding en technieken om uiteindelijk echt te kunnen schermen.
Schermen is één van de oudste Olympische sporten!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 57,00
Basistarief: 57,00 €
Kansentarief voor UiTPAS Aarschot: € 11,4

Waar

Sportcentrum Demervallei

Organisatie

Sportcentrum Demervallei

Filter op categorie

Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Venster sluiten

De federale overheid en de stad Aarschot nemen maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen blijven ten minste tot en met 5 april van kracht.

Meer informatie