Social media

Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be! Sportkamp Handbal/omnisport

Dit is een UiTPAS evenement.
Tijdens dit sportkamp krijgen de kinderen 3 uur per dag handbal met een initiatie van de technieken en uitdagende spel-, oefen-, en wedstrijdvormen. Daarnaast wordt een waaier aan andere sportactiviteiten aangeboden: o.a. zwemmen, baseball, frisbee, voetbal, badminton ... De deelnemers krijgen een drankje in de voor- en namiddag. Op het einde van het sportkamp krijgt iedereen een handbal T-shirt.
Tijdens dit sportkamp krijgen de kinderen 3 uur per dag handbal met een initiatie van de technieken en uitdagende spel-, oefen-, en wedstrijdvormen.
Daarnaast wordt een waaier aan andere sportactiviteiten aangeboden: o.a. zwemmen, baseball, frisbee, voetbal, badminton ...
De deelnemers krijgen een drankje in de voor- en namiddag. Op het einde van het sportkamp krijgt iedereen een handbal T-shirt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 80,00
Basistarief: 80,00 €
Kansentarief voor UiTPAS Aarschot: € 16,0

Waar

Sportcentrum Demervallei

Organisatie

Sportcentrum Demervallei

Filter op categorie

Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Venster sluiten

De federale overheid en de stad Aarschot nemen maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen blijven ten minste tot en met 5 april van kracht.

Meer informatie