Social media

15de Springkastelenfestival

Voor de 15de keer op rij organiseert vzw Sport- en speelpleinen Bekaf zijn Springkastelenfestival op zaterdag 30 mei, zondag 31 mei en maandag 1 juni 2020 (pinksterweekend) op zijn terreinen gelegen aan de Bekaflaan 51 te Aarschot, telkens van 12.00 uur tot 19.00 uur. Na de uitzonderlijke editie van vorig jaar doen wij ons uiterste best er ook dit jaar weer iets uniek van te maken. U zal ...
Voor de 15de keer op rij organiseert vzw Sport- en speelpleinen Bekaf zijn Springkastelenfestival op zaterdag 30 mei, zondag 31 mei en maandag 1 juni 2020 (pinksterweekend) op zijn terreinen gelegen aan de Bekaflaan 51 te Aarschot, telkens van 12.00 uur tot 19.00 uur.
Na de uitzonderlijke editie van vorig jaar doen wij ons uiterste best er ook dit jaar weer iets uniek van te maken. U zal gedurende 3 dagen kunnen genieten van meer dan 25 opblaasbare structuren, de waterballen, een kettingmolen, de elektrische aangedreven autootjes, de speeltoestellen van de buitenspeeltuin en de binnenspeeltuin.
De buitenspeeltuin is zoals altijd gratis toegankelijk. Voor de binnenspeeltuin, alle springkastelen en de kettingmolen wordt 5 euro gevraagd, enkel voor de kinderen. De waterballen en de elektrische autootjes zijn extra te betalen.
Hapje en tapje zijn natuurlijk ook voorzien.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €

Waar

Sport- en speelpleinen Bekaf

Contact

Filter op categorie

Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Venster sluiten

De federale overheid en de stad Aarschot nemen maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen blijven ten minste tot en met 5 april van kracht.

Meer informatie