Social media

Dynamische relaxatie - info- en oefenavond

Op donderdagavond 7 mei komt Heidi Morissens van Good Mood uitleg geven over dynamische relaxatie oftewel sofrologie. Sofrologie is een ontspanningsmethode die je lichaam en geest beter in balans brengt. Een moderne aanpak die al eens vergeleken wordt met Mindfulness of andere meditatievormen ... maar toch anders. Je werkt aan je ademhaling, concentratie en verhoogt je bewustzijn. Je krijgt ...
Op donderdagavond 7 mei komt Heidi Morissens van Good Mood uitleg geven over dynamische relaxatie oftewel sofrologie.


Sofrologie is een ontspanningsmethode die je lichaam en geest beter in balans brengt. Een moderne aanpak die al eens vergeleken wordt met Mindfulness of andere meditatievormen ... maar toch anders. Je werkt aan je ademhaling, concentratie en verhoogt je bewustzijn. Je krijgt meer balans in je leven en je voelt je weerbaar.Heidi van Good Mood (www.good-mood.be) legt je de methode haarfijn uit én schotelt een oefening voor. Zo kun je ervaren wat sofrologie voor jou kan betekenen. Hoe verloopt de oefening?

De oefeningen doe je al zittend en staand. Je hoeft je er niet naar te kleden. Zelfs je schoenen kan je aanhouden. Met uitzondering van hoge hakken, die doe je best uit.

 

Info

Wanneer

Prijs

€ 4,00
Basistarief: € 4,00

Organisatie

Het Gasthuis

Filter op categorie

Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Venster sluiten

De federale overheid en de stad Aarschot nemen maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen blijven ten minste tot en met 5 april van kracht.

Meer informatie