Social media

Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be! Super Academy

Iedereen kent Superman en Batman, maar kennen jullie al Megarieta of Pikatoetsie? Is jouw kind een kleine creatieveling, die graag bezig is met zingen, muziek maken of toneel spelen? Kom dan op 5 september kennis maken met de 'creatieve helden' van de HAMW. Jullie zijn van harte welkom tussen 14u00 en 16u00 op de Hagelandse Academie voor Muziek en Woord. We tronen je zoon of dochter mee langs ...
Iedereen kent Superman en Batman, maar kennen jullie al Megarieta of Pikatoetsie? Is jouw kind een kleine creatieveling, die graag bezig is met zingen, muziek maken of toneel spelen? Kom dan op 5 september kennis maken met de 'creatieve helden' van de HAMW.

Jullie zijn van harte welkom tussen 14u00 en 16u00 op de Hagelandse Academie voor Muziek en Woord. We tronen je zoon of dochter mee langs een artistieke heldentoer. Jullie ontdekken onze muziek- en woordafdeling die dan in een superheldenjasje zijn gestoken. Als jouw superheld glansvol slaagt voor zijn/haar missie, wacht er nog een betoverend lekker zoetje.

De activiteit is gratis en op maat van kinderen tussen 5 en 9 jaar. Wil je ondertussen meer te weten komen over ons aanbod, dan kan dit aan de infostand of bij een drankje aan de bar.

Waar: Hagelandse Academie voor Muziek en Woord (HAMW)
Nieuwland 3, 3200 Aarschot
Wanneer: zaterdag 5 september van 14u00 - 16u00
Wie: kinderen tussen 5 en 9 jaar
Meer info: 013/32.69.29 - info@hamw.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Hagelandse Academie voor Muziek en Woord (Aarschot)

Organisatie

Hagelandse academie voor Muziek en Woord

Filter op categorie