Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be! Super Academy

Iedereen kent Superman en Batman, maar kennen jullie al Megarieta of Pikatoetsie? Is jouw kind een kleine creatieveling, die graag bezig is met zingen, muziek maken of toneel spelen? Kom dan op 5 september kennis maken met de 'creatieve helden' van de HAMW. Jullie zijn van harte welkom tussen 13u50 en 15u20 op de Hagelandse Academie voor Muziek en Woord. We tronen je zoon of dochter mee langs ...
Iedereen kent Superman en Batman, maar kennen jullie al Megarieta of Pikatoetsie? Is jouw kind een kleine creatieveling, die graag bezig is met zingen, muziek maken of toneel spelen? Kom dan op 5 september kennis maken met de 'creatieve helden' van de HAMW.

Jullie zijn van harte welkom tussen 13u50 en 15u20 op de Hagelandse Academie voor Muziek en Woord. We tronen je zoon of dochter mee langs een artistieke heldentoer. Jullie ontdekken onze muziek- en woordafdeling, die dan in een superheldenjasje zijn gestoken.

De activiteit is gratis en op maat van kinderen tussen 5 en 9 jaar. Wil je ondertussen meer te weten komen over ons aanbod, dan kan dit aan de infostand of op het secretariaat.

Voor de Super Academy werken we uitzonderlijk met inschrijvingen om het aantal deelnemers te beperken. Snel zijn is dus de boodschap! De inschrijvingen verlopen via onze website: www.hamw.be. Je kan uitsluitend inschrijven voor je eigen gezin.

Waar: Hagelandse Academie voor Muziek en Woord (HAMW)
Nieuwland 3, 3200 Aarschot
Wanneer: zaterdag 5 september van 13u50 - 15u20 (datum onder voorbehoud o.w.v. corona)
Wie: kinderen tussen 5 en 9 jaar
Meer info: 013/32.69.29 - info@hamw.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Hagelandse Academie voor Muziek en Woord (Aarschot)

Organisatie

Hagelandse academie voor Muziek en Woord

Filter op categorie