Duveltocht - Wandeling door het Hageland

Zondag 11 oktober gaat de Duveltocht door. Voor deze wandeling door het Hageland kan je je 's ochtends in de Knoet inschrijven tussen 7 uur en 10.30 uur. Bussen brengen je vervolgens naar een van de twee vertrekplaatsen: het centrum van Lubbeek (22 km) en het Kasteel van Horst (11 km). Het eindpunt van de wandeling is in Aarschot aan de Knoet waar voor elke deelnemer een Duvel klaarstaat. ...
Zondag 11 oktober gaat de Duveltocht door. Voor deze wandeling door het Hageland kan je je 's ochtends in de Knoet inschrijven tussen 7 uur en 10.30 uur. Bussen brengen je vervolgens naar een van de twee vertrekplaatsen: het centrum van Lubbeek (22 km) en het Kasteel van Horst (11 km). Het eindpunt van de wandeling is in Aarschot aan de Knoet waar voor elke deelnemer een Duvel klaarstaat.

Omdat de Duveltocht in de loop der jaren ook bij joggers in de smaak gevallen is, leggen we extra bussen in voor de joggers. Die dienen dan wel via e-mail aan knoet@knoet.be een plaatsje op de joggersbus te reserveren.

Inschrijven kan ook vooraf middels overschrijving. Details en meer info vind je in de loop van de weken voorafgaand op www.knoet.be .

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €

Filter op categorie