Hageland Marathon

De twaalfde editie van de Hageland Marathon gaat door op zondag 25 oktober. Vier looplussen in het Aarschotse worden gecombineerd tot de marathonafstand. Na al die jaren blijft de Hageland Marathon nog steeds een recreatief gebeuren. Er is wel tijdsopname, maar er worden geen wegen afgesloten en deelnemers dienen zich aan het verkeersreglement te houden. Binnenlopen kan ook na een, twee of ...
De twaalfde editie van de Hageland Marathon gaat door op zondag 25 oktober. Vier looplussen in het Aarschotse worden gecombineerd tot de marathonafstand.

Na al die jaren blijft de Hageland Marathon nog steeds een recreatief gebeuren. Er is wel tijdsopname, maar er worden geen wegen afgesloten en deelnemers dienen zich aan het verkeersreglement te houden. Binnenlopen kan ook na een, twee of drie lussen. Het kruisen van drukke wegen is echter tot een minimum beperkt.

Inschrijven kan vanaf 16 september tot en met 21 oktober via e-mail aan knoet@knoet.be. Info vind je in de weken voorafgaand op www.knoet.be Deelname kost €12. Er zijn negen bevoorradingsposten voorzien voor de volledige afstand.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 12,00
Basistarief: 12,00 €

Filter op categorie