Social media

Een kasteel op een boogscheut van Betekom - UITVERKOCHT

In het kader van de 'week van de geschiedenis' kan op zaterdag 14 maart 2020 een bezoek gebracht worden aan het kasteel van Rivieren. Het kasteel werd recent verkocht en de nieuwe eigenaar opent graag de deuren voor het publiek voor een uniek bezoek aan dit historische kasteel. Onder leiding van een van de gidsen (Pieter Ceulemans en Geert Andries) zullen de rondleidingen plaats vinden in ...
In het kader van de 'week van de geschiedenis' kan op zaterdag 14 maart 2020 een bezoek gebracht worden aan het kasteel van Rivieren. Het kasteel werd recent verkocht en de nieuwe eigenaar opent graag de deuren voor het publiek voor een uniek bezoek aan dit historische kasteel.
Onder leiding van een van de gidsen (Pieter Ceulemans en Geert Andries) zullen de rondleidingen plaats vinden in groepjes van 15 personen en dit tussen 13.00 en 17.00 uur.
Omdat het aantal bezoekers beperkt zal zijn, is het kwestie van zo snel mogelijk in te schrijven en dit ten laatste op 28 februari.
Inschrijven is verplicht en kan telefonisch bij de dienst vrije tijd van de gemeente op het nummer 016/53 66 74.
Ook in het Sportcentrum De Tumkens, Pastoor Pitetlaan 30 in Betekom, kan bij de medewerkers van de dienst vrije tijd ingeschreven worden.
Deze activiteit wordt georganiseerd door het Davidsfonds en het GA&DC in samenwerking met de gemeente Begijnendijk en Pasar Begijnendijk-Betekom. Het inschrijvingsgeld bedraagt €5,00. Voor kinderen onder 12 jaar is het bezoek gratis.
Laat deze eenmalige kans niet schieten!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €; Kinderen jonger dan 12: 0,00 €

Tickets

Organisatie

Davidsfonds Betekom