Social media

Gelrock

Op vrijdag 31/07 kunnen jongeren, ouderen, gezinnen en 50 plussers genieten van een vleugje muziek op Gelrock. De muziekgroepen die optreden zijn opkomende, Belgische bands. Tijdens de optredens kunnen de festivalgangers tevens genieten van een lekker hapje of drankje. Bekijk zeker eens onze Facebookpagina: www.facebook.com/Gelrockk/ voor foto's van de voorbije edities. Bovendien vieren we in ...
Op vrijdag 31/07 kunnen jongeren, ouderen, gezinnen en 50 plussers genieten van een vleugje muziek op Gelrock. De muziekgroepen die optreden zijn opkomende, Belgische bands. Tijdens de optredens kunnen de festivalgangers tevens genieten van een lekker hapje of drankje. Bekijk zeker eens onze Facebookpagina: www.facebook.com/Gelrockk/ voor foto's van de voorbije edities. Bovendien vieren we in 2020 de 25ste editie van het festival! We plannen er een geweldige feesteditie van te maken!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Filter op categorie

Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Venster sluiten

De federale overheid en de stad Aarschot nemen maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen blijven ten minste tot en met 19 april van kracht.

Meer informatie