Social media

Inleefsessie Autisme • Aarschot

Mensen zonder autisme kunnen lezen en leren over autisme, maar hoe het voelt om autisme te hebben is nog een andere zaak. Tijdens de inleefsessie kan je zelf aan de hand van concrete opdrachten ervaren hoe mensen met autisme de wereld beleven. Via diverse inleefmethodieken dompelen we je onder in het 'autistisch denken en voelen'. Jouw ervaring wordt gekaderd en aangevuld met echte verhalen ...
Mensen zonder autisme kunnen lezen en leren over autisme, maar hoe het voelt om autisme te hebben is nog een andere zaak.
Tijdens de inleefsessie kan je zelf aan de hand van concrete opdrachten ervaren hoe mensen met autisme de wereld beleven. Via diverse inleefmethodieken dompelen we je onder in het 'autistisch denken en voelen'. Jouw ervaring wordt gekaderd en aangevuld met echte verhalen van mensen met autisme. Kortom, een aanrader voor iedereen die in onze samenleving ruimte wil geven aan mensen met autisme zodat ook zij zichzelf kunnen zijn.
"Fantastisch. Een echte eye opener! Wat een prachtige leerervaring, een aanrader.”
De inleef is bedoeld voor iedereen. De sessie wordt gefaciliteerd door een duo ervaringsdeskundigen. Omwille van het praktisch karakter is inschrijven noodzakelijk.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €; VVA leden: 0,00 €; Niet-leden: 10,00 €

Waar

Organisatie

Vlaamse Vereniging Autisme

Filter op categorie

Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Venster sluiten

De federale overheid en de stad Aarschot nemen maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen blijven ten minste tot en met 19 april van kracht.

Meer informatie