Social media

Busreis naar het keukenhof

De Keukenhof is een bloemenpark in Zuid-Holland. Het trekt sinds 2014 jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers vanuit de hele wereld. Er zijn meer dan 7 miljoen krokussen, narcissen, tulpen, hyacinten, lelies en andere bolgewassen te zien. Ook zijn er rondleidingen en is het mogelijk een tochtje te maken met een fluisterboot. Er zijn vijf verschillende paviljoenen met bloemenshows van snij- en ...
De Keukenhof is een bloemenpark in Zuid-Holland. Het trekt sinds 2014 jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers vanuit de hele wereld.

Er zijn meer dan 7 miljoen krokussen, narcissen, tulpen, hyacinten, lelies en andere bolgewassen te zien. Ook zijn er rondleidingen en is het mogelijk een tochtje te maken met een fluisterboot. Er zijn vijf verschillende paviljoenen met bloemenshows van snij- en potplanten en er worden bloemschikdemonstraties gegeven. In twee winkels kunnen bloembollen worden gekocht.

11 april om 8 uur
vertrek parking demervallei aarschot
prijs: 30 euro, incl bus en inkom Keukenhof

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 30,00
Basistarief: 30,00 €

Waar

Organisatie

VIVA-SVV Socialistische Vrouwenvereniging

Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Venster sluiten

De federale overheid en de stad Aarschot nemen maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen blijven ten minste tot en met 19 april van kracht.

Meer informatie