Social media

Aarschot Fietst

Start samen met je gezin, familie, vrienden of kinderen van 10u tot 16u in Aarschot, Gelrode, Rillaar of Langdorp voor een fietstocht van verschillende afstanden (je kan de afstanden ook combineren). De deelnameprijs bedraagt 5 euro, kinderen tot 12 jaar mogen gratis deelnemen, maar je moet ze wel inschrijven. Niet ingeschreven is niet verzekerd! De hoofdstartplaats is de Grote Markt in ...
Start samen met je gezin, familie, vrienden of kinderen van 10u tot 16u in Aarschot, Gelrode, Rillaar of Langdorp voor een fietstocht van verschillende afstanden (je kan de afstanden ook combineren).
De deelnameprijs bedraagt 5 euro, kinderen tot 12 jaar mogen gratis deelnemen, maar je moet ze wel inschrijven. Niet ingeschreven is niet verzekerd!

De hoofdstartplaats is de Grote Markt in Aarschot, hier start alle routes en ook de kinderroute van ongeveer 5 km.
Er is animatie voor jong en oud! Vanaf 13u is er kindergrimme, springkastelen en een fietsparcours. Het fietsterras is de hele dag open en vanaf 14u wordt er muziek gespeeld.
Vanaf 16u kunnen kinderen tussen 2 en 5 jaar deelnemen aan een echte wielerwedstrijd!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €; - 12 jaar: 0,00 €

Waar

Organisatie

Sportdienst Aarschot

Filter op categorie

Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Venster sluiten

De federale overheid en de stad Aarschot nemen maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen blijven ten minste tot en met 19 april van kracht.

Meer informatie