Social media

Kampioenenviering

De huldiging van alle Aarschotse kampioenen die minstens een provinciale titel behaalden. Er zijn speciale prijzen voor sportman/vrouw van het jaar, beloftevolle jongere, team van het jaar en de persprijs. U kan sportkampioenen inschrijven bij de sportdienst, de kampioen moet aangesloten zijn bij een Aarschotse club of inwoner zijn van Aarschot. Voor de individuele sportvrouw/man: hij/zij moet ...
De huldiging van alle Aarschotse kampioenen die minstens een provinciale titel behaalden. Er zijn speciale prijzen voor sportman/vrouw van het jaar, beloftevolle jongere, team van het jaar en de persprijs. U kan sportkampioenen inschrijven bij de sportdienst, de kampioen moet aangesloten zijn bij een Aarschotse club of inwoner zijn van Aarschot.

Voor de individuele sportvrouw/man: hij/zij moet lid zijn van een Aarschotse club aangesloten bij de Stedelijke Sportraad of inwoner zijn van Aarschot. Voor de teams: de club moet aangesloten zijn bij de Stedelijke Sportraad.

In beide gevallen moet de behaalde titel ten minste een Provinciale titel zijn of een daaraan gelijkgestelde erkenning. Clubkampioenen of laureaten van lokale interclubkampioenschappen komen bijgevolg niet in aanmerking.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Stedelijk sportcentrum Aarschot

Organisatie

Sportraad Aarschot

Filter op categorie