Social media

Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be! Wobbelturnen

Wobbelturnen® is al turnend en spelend diverse bewegingen oefenen. Op een wiebelend Wobbelboard worden de kinderen helemaal 'commeo' geschud! Elke les beleven we een nieuw wobbelavontuur, telkens in een ander thema: op 5/2 (jungle), 4/3 (carnaval), 1/4 (diep in de zee), 6/5 (superhelden) en 3/6 (reis rond de wereld). Er zijn 6 wobbelboarden beschikbaar per workshop, er mogen maximum 2 kinderen ...
Wobbelturnen® is al turnend en spelend diverse bewegingen oefenen.
Op een wiebelend Wobbelboard worden de kinderen helemaal 'commeo' geschud!
Elke les beleven we een nieuw wobbelavontuur, telkens in een ander thema: op 5/2 (jungle), 4/3 (carnaval), 1/4 (diep in de zee), 6/5 (superhelden) en 3/6 (reis rond de wereld).

Er zijn 6 wobbelboarden beschikbaar per workshop, er mogen maximum 2 kinderen deelnemen die een eigen wobbelboard hebben (laat dit op voorhand weten).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 8,00
Basistarief: 8,00 €; Met een eigen wobbelboard: 6,00 €

Waar

Sportcentrum Demervallei

Organisatie

Sportdienst Aarschot

Filter op categorie

Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Venster sluiten

De federale overheid en de stad Aarschot nemen maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen blijven ten minste tot en met 5 april van kracht.

Meer informatie