Social media

Voordracht 'Succesverhalen tegen de stroom in'

Voordracht 'Succesverhalen tege de stroom in', door Jos Ramaekers van Natuurpunt Limburg, voorafgegaan door de Algemene Vergadering van Natuurpunt Aarschot om 19 uur. Bij velen van ons gaat het hart sneller slaan als we er weer in slagen om een zeldzame plant of dier dankzij grote inspanningen opnieuw tot bloei te brengen in een natuurgebied. Er zijn echter ook andere successen. Successen die ...

Voordracht 'Succesverhalen tege de stroom in', door Jos Ramaekers van Natuurpunt Limburg, voorafgegaan door de Algemene Vergadering van Natuurpunt Aarschot om 19 uur.
Bij velen van ons gaat het hart sneller slaan als we er weer in slagen om een zeldzame plant of dier dankzij grote inspanningen opnieuw tot bloei te brengen in een natuurgebied. Er zijn echter ook andere successen. Successen die een impact hebben op onze eigen omgeving of van een schaalgrootte die onze natuurgebieden ver overstijgt. Zoogdieren zoals das, bever, steenmarter, everzwijn en wolf zijn duidelijk aan een opmars bezig. Wat triggert deze tot de verbeelding sprekende succesverhalen, welke soorten zijn er al en welke kunnen we nog verwachten? Hoe kunnen we zonder cocflict samenleven en hier een positief verhaal van maken?

Na afloop bieden we je ook nog een drankje aan op het nieuwe jaar.

Info

Wanneer

Waar

Organisatie

Natuurpunt Aarschot

Filter op categorie