Social media

Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be! Hallow Dinner - Valentino's 2020

* Uniek en sensationeel Valentijn-moorddiner met acteurs* - MURDER - MYSTERY - DINNER SENSATION Stap voor het eerst in een levensechte Maffia-film en bepaal samen met de acteurs, het verloop en einde van dit spektakel. Thema: Maffia + Romantiek Buffet: Uitgebreid 3 gangen-buffet Dranken: All-in Tickets met of zonder overnachting; Prijs: “Early Bird Tickets” (tickets met korting voor de snelle ...
* Uniek en sensationeel Valentijn-moorddiner met acteurs*
- MURDER - MYSTERY - DINNER SENSATION
Stap voor het eerst in een levensechte Maffia-film en bepaal samen met de acteurs, het verloop en einde van dit spektakel.
Thema: Maffia + Romantiek

Buffet: Uitgebreid 3 gangen-buffet
Dranken: All-in

Tickets met of zonder overnachting;
Prijs:
“Early Bird Tickets” (tickets met korting voor de snelle beslissers) zijn beschikbaar tot en met 31 december 2019.
Early Bird Hallow Buffet: € 85 (uitgebreid buffet & dranken all-in)
Early Bird Hallow Deluxe: € 135 (uitgebreid buffet & dranken all-in + overnachting & ontbijt)
Hallow Buffet: € 95 (uitgebreid buffet & dranken all-in)
Hallow Deluxe: € 145 (uitgebreid buffet & dranken all-in + overnachting & ontbijt)
Hallow VIP: € 200 (uitgebreid buffet & dranken all-in + overnachting & ontbijt in Love room + VIP-plaatsen + fles Champagne + verrassing aan tafel)
Groepskortingen: € 10 korting per ticket (vanaf 5 personen, niet combineerbaar met Early Bird Tickets)

Het meest unieke en sensationele diner-event, vol mysterie, spanning en sensatie!
Je zit hier niet enkel aan een tafeltje te eten terwijl acteurs enkele acts opvoeren, nee, bij aankomst waan je je meteen in een levensechte Maffia-film, en word je door meer dan 30 acteurs gedurende 4 uren, meegetrokken in dit interactief spektakel en bepaal je samen met hen het verloop en einde van deze sensatie!


Verhaallijn:
A new challenge for passionate daredevils…

…Een koppel verlaat het vrijgezellenleven en laat hen omringen door hun vrienden, om hun aankomend huwelijksfeest, tot in de puntjes in orde te brengen… gepassioneerde figuren met als opdracht te zorgen voor romantiek, passie, luxe en vooral sensatie!

Echter…het huwelijk kent enkele tegenstanders, welke een georganiseerde bende vormen met meerdere duistere figuren uit de Maffia en de onderwereld, om dit huwelijk te dwarsbomen. Ze dreigen met actie, geweld en moord als het huwelijk niet wordt stopgezet.

Maar niemand heeft intenties om het feest te annuleren… Dit feest dreigt daarom uit te draaien op een spektakel van passie versus horror…

Durf jij, samen met de Maffia, het op te nemen tegen deze vrijgezellen?

In “Hallow Dinner – Valentino's” kom je terecht in een levensechte film, waarin JIJ de hoofdrol speelt, samen met opgeleide acteurs, in een interactief evenement van passie, drama, sensatie en misdaad. Gecombineerd met een overheerlijk warm- & koud buffet, wordt dit, een spectaculair mysterie, waarvan jij de afloop bepaalt.

Iedereen welkom; koppels, groepen, bedrijven, enz…!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 95,00
Basistarief: 95,00 €; Early Bird Hallow Buffet: 85,00 €; Early Bird Hallow Deluxe: 135,00 €; Hallow Buffet: 95,00 €; Hallow Deluxe: 145,00 €; Hallow VIP: 200,00 €

Organisatie

Hallowdinner

Filter op categorie