Social media

Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be! hondenkamp (week) KAMP PAASVAKANTIE AFGELAST

Hondenkamp, een plaats waar kinderen en honden op een correct, speelse en respectvolle manier met elkaar leren omgaan. Want kinderen en honden kunnen een fantastische combinatie zijn. Studies hebben namelijk aangetoond dat kinderen die omgaan met huisdieren gezonder, socialer en meer verantwoordelijk zijn. Zo krijgt je zoon of dochter meer tips om beter om te gaan met de eigen gezinshond, met ...
Hondenkamp, een plaats waar kinderen en honden op een correct, speelse en respectvolle manier met elkaar leren omgaan. Want kinderen en honden kunnen een fantastische combinatie zijn. Studies hebben namelijk aangetoond dat kinderen die omgaan met huisdieren gezonder, socialer en meer verantwoordelijk zijn.
Zo krijgt je zoon of dochter meer tips om beter om te gaan met de eigen gezinshond, met vreemde honden in de buurt, worden kleine onzekerheden voor honden overwonnen, ontdekken kinderen wat het is om voor een hond te zorgen en hebben ze er een fijn, gezonde hobby bij.
De honden zijn allemaal gecertificeerde therapiedieren en de begeleiders zijn ervaren en bekwaam om zowel te werken met kinderen als met honden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 260,00
Basistarief: 260,00 €

Tickets

Organisatie

Therapiedier vzw

Filter op categorie