Social media

Filo Workshop Poëzie

Gedurende het voorjaar van 2020 kun je een workshop poëzie volgen met Sarah Michaux van vzw Zin. Geannuleerd wegens te weinig inschrijvingen. Laat de dichter in je los Verschijnen er af en toe verzen in je hoofd maar weet je niet goed hoe er een gedicht van te maken? Of misschien schrijf je al veel poëzie maar zou je graag feedback krijgen bij het vervolmaken van je werk? Wees dan welkom op ...
Gedurende het voorjaar van 2020 kun je een workshop poëzie volgen met Sarah Michaux van vzw Zin.

Geannuleerd wegens te weinig inschrijvingen. 


 


Laat de dichter in je los


Verschijnen er af en toe verzen in je hoofd maar weet je niet goed hoe er een gedicht van te maken? Of misschien schrijf je al veel poëzie maar zou je graag feedback krijgen bij het vervolmaken van je werk? Wees dan welkom op deze workshop.


Tijdens de sessies verzamelen we materiaal om poëtisch mee aan de slag te gaan. Samen bestuderen we het werk van verscheidene dichters om vertrouwd te raken met de werking van poëzie. Tijdens en tussen de sessies door werk je aan je eigen gedichtenreeks. Op het einde van de workshop is er een toonmoment waarop je je werk voordraagt aan publiek.

Info

Wanneer

Tickets

Organisatie

Het Gasthuis

Filter op categorie

Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Venster sluiten

De federale overheid en de stad Aarschot nemen maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen blijven ten minste tot en met 5 april van kracht.

Meer informatie