Social media

Inleefmoment Autisme

Mensen zonder autisme kunnen lezen en leren over autisme, maar hoe het voelt om autisme te hebben is nog een andere zaak. Tijdens deze bijeenkomst maken we gebruik van enkele inleefmethodieken om zo dicht mogelijk bij het 'autistisch voelen' te komen. ***Om organisatorische redenen is het nodig in te schrijven*** Dit doe je door uiterlijk 2 weken voor de activiteit je aanwezigheid te ...
Mensen zonder autisme kunnen lezen en leren over autisme, maar hoe het voelt om autisme te hebben is nog een andere zaak.
Tijdens deze bijeenkomst maken we gebruik van enkele inleefmethodieken om zo dicht mogelijk bij het 'autistisch voelen' te komen.
***Om organisatorische redenen is het nodig in te schrijven*** Dit doe je door uiterlijk 2 weken voor de activiteit je aanwezigheid te bevestigen via mail aan vva.regio.aarschot@outlook.be Spreker(s): Marc Peeters en Lea Witvrouwen

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €; VVA leden: 0,00 €

Waar

Organisatie

Vlaamse Vereniging Autisme regio Aarschot

Filter op categorie

Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Venster sluiten

De federale overheid en de stad Aarschot nemen maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen blijven ten minste tot en met 19 april van kracht.

Meer informatie