Social media

Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be! Griezelen in de Bib

Voor Halloween wordt er in de Openbare Bibliotheek van Aarschot op woensdag 30 oktober 2019 van 17u tot 19u voorgelezen door leesmonsters en boekenheksen. In het kader van Halloween wordt de Openbare Bibliotheek van Aarschot op woensdag 30 oktober 2019 van 17u tot 19u ondergedompeld in de griezelsfeer. Op het menu staan ongure voorleesmomenten voor kinderen tot 12 jaar en een monsterlijk ...
Voor Halloween wordt er in de Openbare Bibliotheek van Aarschot op woensdag 30 oktober 2019 van 17u tot 19u voorgelezen door leesmonsters en boekenheksen.

In het kader van Halloween wordt de Openbare Bibliotheek van Aarschot op woensdag 30 oktober 2019 van 17u tot 19u ondergedompeld in de griezelsfeer. Op het menu staan ongure voorleesmomenten voor kinderen tot 12 jaar en een monsterlijk lekker hapje voor de dappere luisteraars.

Woensdag 30 oktober is het Halloween in de Bib. Van 17u tot 19u kunnen kinderen komen luisteren naar de verhaaltjes van de boekenheksen en leesmonsters die de bibliotheek bezoeken. Voor de gelegenheid is de bib griezelig leuk versierd.


Bij het kiezen van de verhaaltjes en de decoratie wordt rekening gehouden met de leeftijd van de kinderen. De luisteraartjes worden onderverdeeld in twee leeftijdsgroepen. De jongste luisteraars worden getrakteerd op verhaaltjes van 17u tot 18u. De wat oudere kinderen zijn welkom van 18u tot 19u. 


Niet alleen de boekenheksen en leesmonsters zullen zich in hun volle glorie laten zien. Ook de kinderen mogen hun draculacape omslaan en hun duivelshoorntjes opzetten. Voor diegene die geen verkleedkleren of inspiratie hebben, zal er een verkleedkist klaar staan. Het baliepersoneel zal alvast het goede voorbeeld geven.


Voor de dappere luisteraars zal er een monsterlijk lekker hapje en drankje zijn. Best nodig als je daarna de lange donkere weg naar huis nog moet afleggen! 


 

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Organisatie

Het Gasthuis

Filter op categorie