Social media

Ya Wij Trouwen

Proficiat! Jullie zijn verloofd! Klaar voor de organisatie van jullie huwelijksdag? Om jullie daarbij te helpen biedt Ya wij trouwen een unieke kans om de look & feel van jullie droomfeest te bepalen. Onder één dak kan je kennismaken met plaatselijke vendors uit Aarschot en omstreken, die met veel passie werken in de huwelijksbranche. In een sessie van 2 uur kan je persoonlijk kennismaken met ...
Proficiat! Jullie zijn verloofd! Klaar voor de organisatie van jullie huwelijksdag?

Om jullie daarbij te helpen biedt Ya wij trouwen een unieke kans om de look & feel van jullie droomfeest te bepalen. Onder één dak kan je kennismaken met plaatselijke vendors uit Aarschot en omstreken, die met veel passie werken in de huwelijksbranche.

In een sessie van 2 uur kan je persoonlijk kennismaken met iedere vendor: we maken écht even tijd voor je om je op de juiste weg te zetten.

We luisteren naar je wensen en stellen samen met jou ter plekke een moodboard op. Elke vendor draagt hier zijn steentje aan bij!

Je gaat naar huis met een uniek profiel van hoe je dag er zal uitzien én je hebt in één klap al veel stukjes van je puzzel kunnen leggen.
www.ya-wijtrouwen.com

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 13,00
Basistarief: 13,00 €

Organisatie

Ya Wij Trouwen

Filter op categorie