Social media

Computercursussen Qrios Campus Hageland

Bij Qrios Campus Hageland vind je een ruim aanbod aan computeropleidingen voor iedereen. Dat gaat van een basisopleiding voor absolute beginners via algemene toepassingen als tekstverwerking en rekenblad tot meer gespecialiseerde opleidingen als webdesign (dreamweaver, joomla, drupal) en cad-programma's. Wij volgen de softwareontwikkelingen op de markt zodat ons aanbod geregeld aangevuld en ...
Bij Qrios Campus Hageland vind je een ruim aanbod aan computeropleidingen voor iedereen. Dat gaat van een basisopleiding voor absolute beginners via algemene toepassingen als tekstverwerking en rekenblad tot meer gespecialiseerde opleidingen als webdesign (dreamweaver, joomla, drupal) en cad-programma's.

Wij volgen de softwareontwikkelingen op de markt zodat ons aanbod geregeld aangevuld en vernieuwd wordt. Bekijk alle mogelijkheden op onze website en reserveer alvast een plaatsje! Jouw suggesties zijn altijd welkom.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Waar

Qrios Campus Hageland

Filter op categorie

Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Venster sluiten

De federale overheid en de stad Aarschot nemen maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen blijven ten minste tot en met 19 april van kracht.

Meer informatie