Social media

Tai chi/ Qi gong

Tai chi (Qi gong) is een Chinese bewegingsleer, waarbij Qi staat voor levensenergie, en Gong voor de kunstvorm waarbij we met deze levensenergie werken. Het is afkomstig van het Taoïsme uit het oude China. Dit is in oorsprong een levenswijsheid die ons leert in harmonie te leven met onszelf, met de natuur en met de maatschappij waarin we leven. In ons huidige leven kan Qi gong ons helpen om ...
Tai chi (Qi gong) is een Chinese bewegingsleer, waarbij Qi staat voor levensenergie, en Gong voor de kunstvorm waarbij we met deze levensenergie werken. Het is afkomstig van het Taoïsme uit het oude China. Dit is in oorsprong een levenswijsheid die ons leert in harmonie te leven met onszelf, met de natuur en met de maatschappij waarin we leven. In ons huidige leven kan Qi gong ons helpen om rustiger, meer natuurlijk en evenwichtiger/meer stabiel door het leven te gaan. Als gevolg voelen we ons vitaler, gezonder én zijn onze emoties weer meer in evenwicht. We brengen we onze energie, onze Qi, naar ons centrum, naar onze celstructuur en naar ons beendergestel. We maken gebruik van zowel lichaamsbewegingen, ademhalingsoefeningen, (zelf)massage als meditatie. Als resultaat kunnen we beter omgaan met de uitdagingen van ons leven.

Losse lessen wekelijks op donderdagnamiddag van 13h30 tot 15h00. 120 voor een 10 beurtenkaart. Je kan de eerste les los volgen aan 15 euro of een beurtenkaart aankopen. Indien je een les niet kan verwittig je en volg je volgende keer. Prijzen zijn inclusief btw voor particulieren en exclusief btw voor bedrijven.

Beperkt aantal plaatsen (Max 6) dus graag reserveren via het contactformulier.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Basistarief: 15,00 €; 10-beurtenkaart: 120,00 €

Filter op categorie