Social media

CC Het Gasthuis

CC Het Gasthuis Mannendag Als je aan Mannendag denkt, denk je aan Parijs-Roubaix. Als je aan Parijs-Roubaix denkt, denk je aan Kasseikens. Als je aan kasseien denkt, denk je aan Aarschot. Als je aan Aarschot denkt, denk je aan Het Gasthuis. En zo is de cirkel rond. Afgelopen jaren heeft gastheer Polle al voor veel gasten van formaat gezorgd. Na Ludo Dierckxens, Jan Jansens en Paul Herygers is ...
CC Het Gasthuis
Mannendag

Als je aan Mannendag denkt, denk je aan Parijs-Roubaix. Als je aan Parijs-Roubaix denkt, denk je aan Kasseikens. Als je aan kasseien denkt, denk je aan Aarschot. Als je aan Aarschot denkt, denk je aan Het Gasthuis. En zo is de cirkel rond.

Afgelopen jaren heeft gastheer Polle al voor veel gasten van formaat gezorgd. Na Ludo Dierckxens, Jan Jansens en Paul Herygers is het dit jaar de beurt aan niemand minder dan Roland Liboton! 


Nieuwe mannen als we zijn, starten we de dag om 10u30 met een paaseierenzoektocht (voor kindjes tot 5 jaar)


Om 12u houden we voor het eerst een mannendagbrunch. Voor slechts 6 euro versterk je je innerlijke mens met een rijkelijke portie spek met eitjes!

Reserveer hier je portie!


Om 13u komt Roland Liboton voor zijn wielerbabbel, aansluitend supporteren we voor onze Belgische wielerhelden om de kassei mee huiswaarts te nemen.


Ook zullen er verschillende microbrouwerijen aanwezig zijn. Voor de allerkleinsten is er natuurlijk ook veel voorzien, van springkastelen tot een heus kinderparadijs.

Info

Wanneer

Waar

Binnenkoer Het Gasthuis

Tickets

Organisatie

Het Gasthuis

Filter op categorie

Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Venster sluiten

De federale overheid en de stad Aarschot nemen maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen blijven ten minste tot en met 5 april van kracht.

Meer informatie