Social media

CC Het Gasthuis

CC Het Gasthuis Mannendag Als je aan Mannendag denkt, denk je aan Parijs-Roubaix. Als je aan Parijs-Roubaix denkt, denk je aan Kasseikens. Als je aan kasseien denkt, denk je aan Aarschot. Als je aan Aarschot denkt, denk je aan Het Gasthuis. En zo is de cirkel rond. Afgelopen jaren heeft gastheer Polle al voor veel gasten van formaat gezorgd. Na Ludo Dierckxens, Jan Jansens en Paul Herygers ...
CC Het Gasthuis
Mannendag

Als je aan Mannendag denkt, denk je aan Parijs-Roubaix. Als je aan Parijs-Roubaix denkt, denk je aan Kasseikens. Als je aan kasseien denkt, denk je aan Aarschot. Als je aan Aarschot denkt, denk je aan Het Gasthuis. En zo is de cirkel rond.

Afgelopen jaren heeft gastheer Polle al voor veel gasten van formaat gezorgd. Na Ludo Dierckxens, Jan Jansens en Paul Herygers zijn we al benieuwd naar onze nieuwe gast. Het interview begint rond 13 uur, hierna kan je de koers op groot scherm volgen en samen gezellig supporteren voor één van onze Belgische wielerhelden. 

Ook zullen er verschillende microbrouwerijen aanwezig zijn. Voor de allerkleinsten is er natuurlijk ook veel voorzien, van springkastelen tot een heus kinderparadijs.

Info

Wanneer

Waar

Binnenkoer Het Gasthuis

Tickets

Organisatie

Het Gasthuis

Filter op categorie