Social media

Hemelsplezier XL : Jackobond & Bastien

Hemelsplezier XL : Jackobond & Bastien Van Corsari tot Appermont Een wervelende voorstelling opgedragen aan alle Vlaamse en Nederlandse televisiepresentatoren en -presentatrices van weleer. Sonja Barend, Sandra Reemer, Rudi Carrell, Tony Corsari, Jan Theys … A trip down memory lane… naar de legendarische beginjaren van de Vlaamse televisie toen tv-presentatoren en -presentatrices nog échte ...
Hemelsplezier XL : Jackobond & Bastien
Van Corsari tot Appermont

Een wervelende voorstelling opgedragen aan alle Vlaamse en Nederlandse televisiepresentatoren en -presentatrices van weleer.

Sonja Barend, Sandra Reemer, Rudi Carrell, Tony Corsari, Jan Theys … A trip down memory lane… naar de legendarische beginjaren van de Vlaamse televisie toen tv-presentatoren en -presentatrices nog échte sterren waren. 

Aan de hand van historische beeldfragmenten en onvergetelijke muziek blikken Jackobond en Bastien terug op de beginjaren van de Vlaamse & Nederlandse televisie. Persoonlijke verhalen van mensen die zowel voor als in de beeldbuis de bewuste beginjaren hebben beleefd, komen aan bod. Legendarische televisieshows worden herontdekt en nagespeeld. Deuntjes van toen worden van onder het stof gehaald.

Een gevarieerde show voor iedereen die bij het aanzetten van zijn televisietoestel zich afvraagt hoe het ook alweer allemaal begonnen is!

 

Info

Wanneer

Prijs

€ 14,00
Basistarief: € 14,00; Vriendenprijs 19/20: € 10,00

Tickets

Organisatie

Het Gasthuis

Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Venster sluiten

De federale overheid en de stad Aarschot nemen maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen blijven ten minste tot en met 19 april van kracht.

Meer informatie