Social media

Alfama Quartet & Anne Niepold

Alfama Quartet & Anne Niepold Lalala Deze voorstelling is afgelast. Het Gasthuis is gesloten voor publiek tot en met 3 april 2020 omwille van de recente maatregelen tegen het Corona-virus. Meer in op www.aarschot.be Mooie chansons om het leven te verzachten. 'Lalala …' baant zich een weg tussen een reeks chansons waarvan het merendeel erg bekend is: tijdloos geworden muziek van Brel en ...
Alfama Quartet & Anne Niepold
Lalala

Deze voorstelling is afgelast.

Het Gasthuis is gesloten voor publiek tot en met 3 april 2020 omwille van de recente maatregelen tegen het Corona-virus. 

Meer in op www.aarschot.be


Mooie chansons om het leven te verzachten.

'Lalala …' baant zich een weg tussen een reeks chansons waarvan het merendeel erg bekend is: tijdloos geworden muziek van Brel en Dalida, van Carlos Gardel tot Michel Legrand, van Henri Salvador of Charles Trenet. Geen woorden, neen, de melodieën spreken immers voor zich. Melodieën die je tot je eigen verbazing mee fluit en mee neuriet. Deuntjes die de meeste mensen – van welke leeftijd ook – vertrouwd in de oren klinken, die hen vergezelden in hun kinderjaren, en soms zelfs een leven lang bijblijven. Accordeonvirtuoze Anne Niepold en de uitstekende snaren van Alfama werpen een nieuw licht op deze chansons en doen ze (her)opflakkeren in onze harten. De arrangementen en composities zijn met finesse, nostalgie en humor gekleurd.

 

Info

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Basistarief: € 15,00; Vriendenprijs 19/20: € 12,00

Tickets

Organisatie

Het Gasthuis

Filter op categorie

Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Venster sluiten

De federale overheid en de stad Aarschot nemen maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen blijven ten minste tot en met 5 april van kracht.

Meer informatie