Social media

boekvoorstelling 'De heer en Mevrouw X'

Op donderdag om 19u30 zal de auteur Antoine Camps zijn nieuwste boek voorstellen in de openbare bibliotheek van Aarschot. Op donderdag 26 september om 19u30 verwelkomt de openbare bibliotheek van Aarschot de auteur Antoine Camps uit Kessel-lo om zijn nieuwste boek voor te stellen. Voor het onderzoek naar een moordpoging in Scherpenheuvel beschikken commissaris Offenbach en inspecteur ...
Op donderdag om 19u30 zal de auteur Antoine Camps zijn nieuwste boek voorstellen in de openbare bibliotheek van Aarschot.

Op donderdag 26 september om 19u30 verwelkomt de openbare bibliotheek van Aarschot de auteur Antoine Camps uit Kessel-lo om zijn nieuwste boek voor te stellen.


Voor het onderzoek naar een moordpoging in Scherpenheuvel beschikken commissaris Offenbach en inspecteur Bruynzeels alleen maar over drie mysterieuze sms'jes. Bovendien lijdt het slachtoffer als gevolg van het trauma aan geheugenverlies. Stilaan duiken er links en rechts dan toch wat sporen op. Vooral een rusthuis in Aarschot speelt daarbij een belangrijke rol.


Antoine Camps begon zijn schrijverscarrière pas na zijn pensioen. Geïnspireerd door het decor van de Hagelandse natuur, de oude kerken, kastelen en boerderijen, zette hij zich begin 2013 aan de schrijftafel. Ondertussen heeft hij reeds twee misdaadromans uitgebracht, 'Für Elise' (2014) en 'Killer Queen (2018), en verschijnt nu zijn derde roman 'De heer en mevrouw X' bij uitgeverij Partizaan uit Gent. 


Naast het onstaansproces van zijn nieuwe roman zal Antoine Camps tijdens de boekvoorstelling ook dieper ingaan op de vele aspecten van de wereld van de fictieliteratuur. De lezing wordt afgesloten met een drankje en de mogelijkheid om je eigen exemplaar aan te kopen en te laten signeren.

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Organisatie

Het Gasthuis

Filter op categorie