Social media

Vzw De Sinterklaasbende

Vzw De Sinterklaasbende Zwarte Pieten onder spanning... Op woensdag 04 december 2019 komen Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten op bezoek. Net als elk jaar zijn zij de voorbije weken druk in de weer geweest met de voorbereidingen voor het verjaardagsfeest van de Sint. Maar enkele Zwarte Pieten lopen er de laatste dagen nogal zenuwachtig bij. Zou dit iets te maken kunnen hebben met het goede ...
Vzw De Sinterklaasbende
Zwarte Pieten onder spanning...

Op woensdag 04 december 2019 komen Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten op bezoek. Net als elk jaar zijn zij de voorbije weken druk in de weer geweest met de voorbereidingen voor het verjaardagsfeest van de Sint. Maar enkele Zwarte Pieten lopen er de laatste dagen nogal zenuwachtig bij. Zou dit iets te maken kunnen hebben met het goede nieuws dat ze van Sinterklaas gekregen hebben?

In deze show vol muziek en dans komen jullie te weten welk leuke verrassing Sinterklaas voor hen in petto heeft! Op het einde van de voorstelling mag ieder kind tot bij de Sint komen en natuurlijk hebben de Zwarte Pieten ook wat lekkers voorzien.

Info

Wanneer

Prijs

€ 14,00
Basistarief: € 14,00; Vriendenprijs 19/20: € 10,00; -12 jaar: € 6,00

Tickets

Organisatie

Het Gasthuis