Social media

Filip Tielens

Filip Tielens Parcours - Fileer een voorstelling tot de kern Na een voorstelling ook zin om na te kaarten met andere theater- en dansliefhebbers? Om jouw mening te ventileren in een groepsgesprek of een recensie? Om inspirerende artiesten te ontmoeten en jouw vragen op hen af te vuren? Dan is dit Parcours iets voor jou! Met een groep andere toeschouwers bezoeken we van oktober tot februari ...
Filip Tielens
Parcours - Fileer een voorstelling tot de kern

Na een voorstelling ook zin om na te kaarten met andere theater- en dansliefhebbers? Om jouw mening te ventileren in een groepsgesprek of een recensie? Om inspirerende artiesten te ontmoeten en jouw vragen op hen af te vuren? Dan is dit Parcours iets voor jou! 

Met een groep andere toeschouwers bezoeken we van oktober tot februari vijf producties, één per maand. Theater, dans, comedytheater, circus... We kijken breed en laten jou proeven van de meest uiteenlopende podiumgenres, op een laagdrempelige en gezellige manier!

Podiumjournalist Filip Tielens (De Standaard, Klara, De Zendelingen) leidt het geheel in goede banen, stelt uitdagende vragen en reikt handige tools aan om een voorstelling te analyseren. Na afloop kijk je - beloofd - met een rijkere blik naar de podiumwereld!Kijkervaring is niet vereist; interesse en een nieuwsgierige blik wel!

De voorstellingen:

4 OKT WIE IS BANG NTGent - Theater

19 NOV THE SEA WITHIN Voetvolk/Lisbeth Gruwez - Dans (opgelet vindt plaats in CC Diest)

18 DEC SEKS(E)(N) De Koe - Theater

23 jan DE HOOGSTE BERG Robrecht Vanden Thoren - Humor 

20 FEB RED HAIRED MEN Alexander Vantournhout - Dans

Filip Tielens is één van De 

Huisgasten. Meer info op p 8


 

Info

Wanneer

Prijs

€ 100,00
Basistarief: € 100,00

Waar

Tickets

Organisatie

Het Gasthuis