Social media

Vzw Zin & Het Gasthuis

Filocafé Vzw Zin & Het Gasthuis Voor het vijfde jaar op rij organiseert vzw Zin in samenwerking met Het Gasthuis het Filocafé! Verwacht hier geen lezingen over filosofie. In het Filocafé komen mensen bij elkaar om samen te filosoferen. Uitgangspunt van een avondje Filocafé is een filosofische vraag die we samen kiezen (Hoe vrij zijn wij? Bestaan er slechte mensen? …). Daarna gaan we op zoek ...
Filocafé
Vzw Zin & Het Gasthuis

Voor het vijfde jaar op rij organiseert vzw Zin in samenwerking met Het Gasthuis het Filocafé!

Verwacht hier geen lezingen over filosofie. In het Filocafé komen mensen bij elkaar om samen te filosoferen. Uitgangspunt van een avondje Filocafé is een filosofische vraag die we samen kiezen (Hoe vrij zijn wij? Bestaan er slechte mensen? …). Daarna gaan we op zoek naar de argumenten en de fundamenten van onze verschillende overtuigingen. We toetsen onze mening af bij elkaar, voeren een open dialoog en gaan op zoek naar een antwoord op de vraag. Het streven naar inzicht staat centraal, niet het gelijk hebben!

Denken is gratis! Een filosofisch café is telkens anders, wordt gemaakt door de deelnemers en begeleid door een ervaren gespreksleider van vzw Zin. Achtergrondkennis is niet vereist, enkel de zin en een open geest om samen na te denken! Iedereen kan vrij langskomen en aansluiten.


 

Info

Wanneer

Waar

Tickets

Organisatie

Het Gasthuis

Filter op categorie

Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Venster sluiten

De federale overheid en de stad Aarschot nemen maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen blijven ten minste tot en met 5 april van kracht.

Meer informatie