Social media

Van den Heuvel & Smits

Van den Heuvel & Smits Onder de tafel - Weekend van de Allerkleinsten Onder de tafel is een installatie van allerlei meubels. Nee, niet zomaar meubels, maar meubels die een ander leven hebben gekregen. Soms staan ze op hun kop of ontbreken er nog onderdelen aan. De laatjes zijn gevuld met lapjes, zonnebrillen, lepeltjes of rolletjes gekleurde plakband. Sommigen zijn wat ze zijn om anders te ...
Van den Heuvel & Smits
Onder de tafel - Weekend van de Allerkleinsten

Onder de tafel is een installatie van allerlei meubels. Nee, niet zomaar meubels, maar meubels die een ander leven hebben gekregen. Soms staan ze op hun kop of ontbreken er nog onderdelen aan. De laatjes zijn gevuld met lapjes, zonnebrillen, lepeltjes of rolletjes gekleurde plakband. Sommigen zijn wat ze zijn om anders te worden. En dat bepaal jij!

Immers: hier kun je zelf ontdekken, vormgeven, knutselen, spelen, ordenen, veranderen. Onder de tafel is een kunstzinnige meubelbende waarin alles altijd anders kan zijn. Een leuke uitnodiging om je fantasie de volle loop te laten gaan en te spelen. Onder (en boven, jawel) de tafel!

 

Info

Wanneer

Waar

Tickets

Organisatie

Het Gasthuis

Filter op categorie