Social media

Theater De Spiegel

Labotanik Theater De Spiegel Weekend van de Allerkleinsten Labotanik is een artistieke groeiplaats voor pas ontsproten kinderen, net uit de kool. Er hangt muziek in de bomen, er ritselen dansers tussen de bladeren, het uitzicht is er prachtig. Maar vooral … het is er altijd anders. Het is een weelderige kunstentuin met artistieke interventies, waar alles en iedereen mag groeien en bloeien. ...
Labotanik
Theater De Spiegel
Weekend van de Allerkleinsten

Labotanik is een artistieke groeiplaats voor pas ontsproten kinderen, net uit de kool. Er hangt muziek in de bomen, er ritselen dansers tussen de bladeren, het uitzicht is er prachtig. Maar vooral … het is er altijd anders. Het is een weelderige kunstentuin met artistieke interventies, waar alles en iedereen mag groeien en bloeien.

Labotanik is een plek waar alles organisch groeit. In deze tuin worden kleine kinderen iets groter. Samen met hun ouders proeven ze er van muziek, beweging of beeld. Ze kunnen zitten, liggen of kruipen. Ze mogen meezingen, trommelen, dansen, lachen, klappen. Ze mogen kijken en luisteren en aankomen. Deze tuin gaat over ontdekken en beleven.

Info

Wanneer

Prijs

€ 14,00
Basistarief: € 14,00; Vriendenprijs 19/20: € 10,00; -12 jaar: € 6,00

Tickets

Organisatie

Het Gasthuis